2018 NYÁR - Hetvenkedő Hatvanasok Harkány-Matty
2017-10-24
Választható időpont:

- 2018. július 1-2-3-4.
Hetvenkedő Hatvanasok
Harkány-Matty
U-001730

A Duna-Dráva Nemzeti Park kapujába, festői környezetbe, Harkány és Siklós közelségébe várjuk nyugdíjasok, nyugdíjas csoportok jelentkezését!
Elhelyezés: 2-3-4-5 ágyas szobákban.

Választható időpont:
 
- 2018. július 1-2-3-4.
 
 
1. nap

12:00 órától megérkezés, szállás elfoglalása (azokért, akik menetrendszerinti autóbusszal vagy vonattal érkeznek, kisbuszt küldünk ki)
15:00 Játékos ismerkedés
19:00 Vacsora
20:00 Ismerkedési est
 
2. nap
 
07:00 Reggeli torna
07:30-08:30 Reggeli
10:00 Indulás a Harkányi Fürdőbe, a csoportot autóbusz viszi Harkányba. Ebéd a fürdő területén fakultatívan.
16:00 Visszaindulás, útközben megállunk Siklóson, ahol megtekintjük a siklósi várat.
18:00-19:00 Vacsora
19:00 Ki-Mit-Tud (nevezni lehet minden kategóriában, pl, szóló ének, népdalkör, kórus, néptánc, modern tánc, vers-próza, illetve egyéb színpadi produkció), egymás szórakoztatására.
 
3. nap
 
07:00 Reggeli torna
07:30-08:30 Reggeli
10:00 Indulás Pécsre, ahol kisvonattal nézzük meg Pécs látványosságait, utána szabadprogram. Ebéd Pécsett egyénileg.
15:00 Indulás Villányba, a bor városába, borkóstolás, illetve borvásárlási lehetőség.
19:00 Indulás vissza a táborba
20:00 Meleg vacsora, utána közös éneklés, nótázás, záró buli
 
4. nap
 
07:30-08:30 Reggeli
Hazautazás, a tábor elhagyása 12:00 óráig
 
Részvételi díj: 29.850 Ft / fő (4 nap / 3 éjszaka)
 
Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállást, reggelit és vacsorát a táborban, a kirándulás buszköltségét Harkányba, Siklósra, Pécsre, Villányba, a pécsi városnéző kisvonat árát, a Harkányi Fürdő belépőjegyét, a Siklósi Vár belépőjegyét, villányi borkóstolást, valamint az idegenforgalmi adót és az áfát.

Jelentkezés folyamatosan, a szabad helyek függvényében (a korlátozott férőhelyek miatt a beérkezés sorrendjében)
Jelentkezni lehet e-mailben: hontravelkft@gmail.com vagy levélben: Hontravel Kft. 6726 Szeged, Fürj u. 40.
 
Szeretettel várjuk nyugdíjasainkat, barátaikat, családtagjaikat és unokáikat is!
Vélemények
Kedves Aurélia és minden Zsűritagnak szeretnénk köszönetet mondani a fáradhatatlan munkátokért, nagyon kedvesek voltak, mi még most voltunk először, de nagyon meg szeretünk benneteket. És kívánok nagyon szép sikert és jó egészséget még nagyon sokáig! Üdvözlettel: A Vadrózsa Népdalkör Ecsegfalváról
Antal Zsigmondné
Aurélia és az egész " Stábod " ! Köszönjük a hosszú évek óta tartó kitartásotokat értünk, akik már nem 20 évesek, így veletek miénk is a világ ! Öröm számunkra, hogy ismét együtt lehettünk veletek és bízunk benne, hogy a döntőn is jó lesz újra együtt ! Tartsatok még ki sokáig értünk,mindnyájunkért !Szeretettel küldöm virtuális- majd személyesen is - ölelésünket Ági
Ágnes Mucza
Kedves, Aurélia, Péterek, Dezső, és Adél, többi szervező! A Hontravel KFT Ki MIt Tud-jain 3 dikalkalommal sikerült eljutni a középdöntőig.Ehhez a nagy, embert nem kimélő, igénybevevő munkához kivánok további sikereket Néktek, minden elismerésem a jó szervezéshez.Ehhez a nem könnyű feladathoz kivánok erőt egészséget, minden résztvevőnek MINDEN JÓT zalaiasan.Gratulálunk MIndenkinek ugy szervezőknek lebonyolitóknak és résztvevőknek.Baráti üdvözlettel Vojnicsné Aranka és Párja zalából.
Vojnics györgyné
Kedves Aurélia! E hét végén szerepeltem a középdöntőben. A feleségem is velem volt és nagyon jól éreztük magunkat. Ez úton szeretnénk megköszönni áldozatos munkátokat, valamint a rendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vevők tevékenységét. Tudom, hogy van még bőven feladat, hiszen a döntő következik. További sikeres és eredményes munkát kívánok. Köszönettel: Kardos István »
Kardos István
Kedves Aurélia szeretettel gondolok rád és segítő társaidra, nagyon jó volt újra veletek tölteni a felejthetetlen időt munkátok hoz erőt, egészséget, kívánok!Anikó
Sztolyka Zsigmondné