2018 NYÁR - Hetvenkedő Hatvanasok Sopron-Pozsony
2017-10-23
Választható időpontok:

- 2018. július 30-31-augusztus 1-2.
- 2018. augusztus 8-9-10-11.
Hetvenkedő Hatvanasok
Sopron-Pozsony
U-001730

Soproni, fertődi, pozsonyi kirándulással, ausztriai csokoládégyár üzletének látogatásával, kóstolással egybekötött kirándulásra hívjuk Önöket. Várjuk nyugdíjasok, nyugdíjas csoportok jelentkezését a Soproni Gyermek-és Ifjúsági Táborba, mely a Brennbergi-völgy ölelésében várja Kedves Vendégeit.
Elhelyezés 3-4-5 ágyas kőházakban.

Választható időpontok:
 
- 2018. július 30-31-augusztus 1-2.
- 2018. augusztus 8-9-10-11.
 
 
1. nap

12:00 órától megérkezés, szállás elfoglalása (azokért, akik menetrendszerinti autóbusszal vagy vonattal érkeznek, kisbuszt küldünk ki, mely behozza őket a csodálatos környezetben található táborhelyre)
15:00 Soproni autóbuszos, gyalogos városnézés: Tűztorony, Fő tér, Várfalsétány, Széchenyi tér, utána szabadprogram
19:00 Meleg vacsora
20:00 Ismerkedési est
 
2. nap
 
07:00 Reggeli torna
07:30 Reggeli
08:30 Indulás Fertődre, Eszterházy-kastély megtekintése tárlatvezetéssel
12:00 Indulás Hegykőre a Fürdőbe: a hegykői gyógyvíz idült mozgásszervi betegségek gyógyítására alkalmas. Ebédelési lehetőség a fürdő területén fakultatívan.
17:00 Indulás vissza Sopronba
18:00 Vacsora
19:00 Ki-Mit-Tud (nevezni lehet minden kategóriában, pl, szóló ének, népdalkör, kórus, néptánc, modern tánc, vers-próza, illetve egyéb színpadi produkció), egymás szórakoztatására.
 
3. nap
 
07:00 Reggeli torna
07:30 Reggeli
08:00 Indulás Pozsonyba - útközben ausztriai csokoládégyár üzletének látogatása
09:30 Csokoládégyár - lehetőség van rendkívül kedvezményes áron csokoládék, cukorkák kóstolására, illetve vásárlásra is, a vásárlás euróban történik.
11:30 Továbbindulás Pozsonyba: pozsonyi vár, Szent Márton koronázótemplom, Pozsonyi Nemzeti Színház, koronázó út: Erdődy-palota, Academia Istropolitana, Pálffy Lipót marsall palotája, Mihály kapu, Fő tér: Óvárosháza, Megváltó-templom, Ferenc-rendiek egykori temploma, Prímás palota, stb., utána szabadprogram
Ebéd úti csomagból, amit a táborban a konyha készít nekünk az útra.
17:00 Visszaindulás Sopronba
19:30 Vacsora
20:00 Búcsú est kifulladásig
 
4. nap
 
07:30 Reggeli
Hazautazás, a tábor elhagyása 12:00 óráig
 
Részvételi díj: 29.850 Ft / fő (4 nap / 3 éjszaka)
 
Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállást, reggelit és vacsorát a táborban, a pozsonyi kirándulás alkalmával az úti csomag árát, a fertődi Eszterházy-kastély belépőjegyének költségét, a hegykői fürdő belépőt, a pozsonyi, valamint a belföldi autóbusz költséget, az idegenvezető költségét, valamint az idegenforgalmi adót és az áfát.

Jelentkezés folyamatosan, a szabad helyek függvényében (a korlátozott férőhelyek miatt a beérkezés sorrendjében)
Jelentkezni lehet e-mailben: hontravelkft@gmail.com vagy levélben: Hontravel Kft. 6726 Szeged, Fürj u. 40.
 
Szeretettel várjuk nyugdíjasainkat, barátaikat, családtagjaikat és unokáikat is!
Vélemények
Kedves Aurélia és minden Zsűritagnak szeretnénk köszönetet mondani a fáradhatatlan munkátokért, nagyon kedvesek voltak, mi még most voltunk először, de nagyon meg szeretünk benneteket. És kívánok nagyon szép sikert és jó egészséget még nagyon sokáig! Üdvözlettel: A Vadrózsa Népdalkör Ecsegfalváról
Antal Zsigmondné
Aurélia és az egész " Stábod " ! Köszönjük a hosszú évek óta tartó kitartásotokat értünk, akik már nem 20 évesek, így veletek miénk is a világ ! Öröm számunkra, hogy ismét együtt lehettünk veletek és bízunk benne, hogy a döntőn is jó lesz újra együtt ! Tartsatok még ki sokáig értünk,mindnyájunkért !Szeretettel küldöm virtuális- majd személyesen is - ölelésünket Ági
Ágnes Mucza
Kedves, Aurélia, Péterek, Dezső, és Adél, többi szervező! A Hontravel KFT Ki MIt Tud-jain 3 dikalkalommal sikerült eljutni a középdöntőig.Ehhez a nagy, embert nem kimélő, igénybevevő munkához kivánok további sikereket Néktek, minden elismerésem a jó szervezéshez.Ehhez a nem könnyű feladathoz kivánok erőt egészséget, minden résztvevőnek MINDEN JÓT zalaiasan.Gratulálunk MIndenkinek ugy szervezőknek lebonyolitóknak és résztvevőknek.Baráti üdvözlettel Vojnicsné Aranka és Párja zalából.
Vojnics györgyné
Kedves Aurélia! E hét végén szerepeltem a középdöntőben. A feleségem is velem volt és nagyon jól éreztük magunkat. Ez úton szeretnénk megköszönni áldozatos munkátokat, valamint a rendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vevők tevékenységét. Tudom, hogy van még bőven feladat, hiszen a döntő következik. További sikeres és eredményes munkát kívánok. Köszönettel: Kardos István »
Kardos István
Kedves Aurélia szeretettel gondolok rád és segítő társaidra, nagyon jó volt újra veletek tölteni a felejthetetlen időt munkátok hoz erőt, egészséget, kívánok!Anikó
Sztolyka Zsigmondné