2018 NYÁR - Hetvenkedő Hatvanasok Szilvásvárad-Nagyvisnyó
2017-10-20
Időpontok:

- 2018. szeptember 7-8-9-10. (betelt)
- 2018. szeptember 13-14-15-16. (betelt)

U-001730

Hetvenkedő Hatvanasok

Szilvásvárad - Nagyvisnyó

A természetbe hívjuk Önöket Szilvásvárad - Nagyvisnyóra!

Egri, bogácsi kirándulással, fürdési lehetőséggel

Egy vidám, tartalmas nyár végi vakációra várjuk nyugdíjasok, nyugdíjas csoportok jelentkezését, a Bükki Nemzeti Park területén csodálatos természeti környezetben található nagyvisnyói Boróka Táborba.

Elhelyezés: 4-5 ágyas szobákban.


Időpontok: 2018. szeptember 7-8-9-10. (betelt)
2018. szeptember 13-14-15-16. (betelt)

 

1. nap

12:00 órától megérkezés, szállás elfoglalása (azokért, akik menetrendszerinti autóbusz 600 méterre a tábortól áll meg, kisbusszal szállítjuk a csoportokat a táborig)

Közös program.

18:00 Meleg vacsora

20:00 Ki-Mit-Tuddal egybekötött ismerkedési est (nevezni lehet szóló ének, népdalkör, kórus, néptánc, modern tánc, vers-és próza kategóriában, illetve bármilyen színpadi produkcióval)

 

2. nap

07:00 Reggeli torna

07:30 - 08:00 Reggeli

08:30 Kirándulás Szilvásváradra. Autóbusszal viszünk át mindenkit Szilvásváradra (4 km). Az erdei vasúttal végigutazunk a Szalajka völgyön. A völgyben elénk táruló patakok, vízesések, pisztrángos tavak csodás látványt nyújtanak. A oda-visszaút és az erdei vasút költségét a részvételi díj tartalmazza. Ebéd mindenkinek egyénileg. Visszaérkezés a táborba kb. 15:00 órára.

16:00 Bográcsos főzőverseny. A csoportok saját maguk készítik el a vacsorát a saját tájegységüknek, hagyományaiknak megfelelő étkeket. Az ételekhez a főzőhelyet, bográcsot, fát és az alapvető alapanyagokat (igény szerinti húst) biztosítjuk, a többi hozzávalót a csapatoknak kell hozniuk (zsírt vagy olajat, fűszereket, paprikát, stb., és minden egyéb titkos hozzávalót, valamint a köret alapanyagát, savanyúságot, stb.). A pontos részleteket a jelentkező csapatok létszámának arányában személyesen egyeztetjük.

Azok, akik nem tevékenykednek a tűz körül, csapatokat alakítva játékos vetélkedőn vesznek részt, ami a tábor területén bonyolódik.

19:00 Az elkészült étkek értékelése, utána közös vacsora, közös éneklés, nótázás a tábortűz mellett.

21:00 Eredményhirdetés.

 

3. nap

07:00 Reggeli torna

07:30 - 08:30 Reggeli

08:30 Indulás Egerbe, Magyarország egyik legszebb városába. Idegenvezetővel megtekintjük Eger nevezetességeit, a várat, a bazilikát, a minaretet, végigsétálunk az Óváros kora középkort idéző utcáin.

12:00 Indulás Bogácsra a fürdőbe, itt fakultatív ebédelési lehetőséget biztosítunk. A bogácsi gyógyvíz fő biológiai hatóanyaga alapján a kénes gyógyvizek csoportjába tartozik, hatékonyan elősegíti a reumatikus, ízületi, mozgásszervi betegségek gyógyulását.

17:00 Indulás a Szépasszony-völgybe, ahol egy pohár finom bor mellett megpihenhetünk, illetve az otthoniaknak egri borokkal kedveskedhetünk.

18:30 Indulás vissza a szálláshelyre.

20:00 Vacsora

 

4. nap

07:30 - 09:00 Reggeli

Hazautazás, tábor elhagyása 12:00 óráig

 

Részvételi díj: 29.850 Ft / fő ( 4 nap / 3 éjszaka)

 

Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállást, reggelit és vacsorát a táborban, a főzéshez szükséges alapanyagokat, és az erdei vasút menetjegyének költségét, a bogácsi fürdő belépőjegyének költségét, az egri kirándulás költségét, az egri vár belépődíjának költségét, az idegenvezetés költségét, valamint az idegenforgalmi adót és az áfát.

Jelentkezési határidő: 2018. április 15.

(A korlátozott férőhelyek miatt a beérkezés sorrendjében)

 

Jelentkezni lehet e-mailben: hontravelkft@gmail.com vagy levélben: Hontravel Kft. 6726 Szeged, Fürj utca 40.

Érdeklődni lehet: +36-20 / 437-1388, +36-20 / 500-3652, +36-20 / 804-8208

 

Szeretettel várjuk nyugdíjasainkat, barátaikat, családtagjaikat és unokáikat is!

 
Vélemények
Kedves Aurélia és minden Zsűritagnak szeretnénk köszönetet mondani a fáradhatatlan munkátokért, nagyon kedvesek voltak, mi még most voltunk először, de nagyon meg szeretünk benneteket. És kívánok nagyon szép sikert és jó egészséget még nagyon sokáig! Üdvözlettel: A Vadrózsa Népdalkör Ecsegfalváról
Antal Zsigmondné
Aurélia és az egész " Stábod " ! Köszönjük a hosszú évek óta tartó kitartásotokat értünk, akik már nem 20 évesek, így veletek miénk is a világ ! Öröm számunkra, hogy ismét együtt lehettünk veletek és bízunk benne, hogy a döntőn is jó lesz újra együtt ! Tartsatok még ki sokáig értünk,mindnyájunkért !Szeretettel küldöm virtuális- majd személyesen is - ölelésünket Ági
Ágnes Mucza
Kedves, Aurélia, Péterek, Dezső, és Adél, többi szervező! A Hontravel KFT Ki MIt Tud-jain 3 dikalkalommal sikerült eljutni a középdöntőig.Ehhez a nagy, embert nem kimélő, igénybevevő munkához kivánok további sikereket Néktek, minden elismerésem a jó szervezéshez.Ehhez a nem könnyű feladathoz kivánok erőt egészséget, minden résztvevőnek MINDEN JÓT zalaiasan.Gratulálunk MIndenkinek ugy szervezőknek lebonyolitóknak és résztvevőknek.Baráti üdvözlettel Vojnicsné Aranka és Párja zalából.
Vojnics györgyné
Kedves Aurélia! E hét végén szerepeltem a középdöntőben. A feleségem is velem volt és nagyon jól éreztük magunkat. Ez úton szeretnénk megköszönni áldozatos munkátokat, valamint a rendezvény szervezésében és lebonyolításában részt vevők tevékenységét. Tudom, hogy van még bőven feladat, hiszen a döntő következik. További sikeres és eredményes munkát kívánok. Köszönettel: Kardos István »
Kardos István
Kedves Aurélia szeretettel gondolok rád és segítő társaidra, nagyon jó volt újra veletek tölteni a felejthetetlen időt munkátok hoz erőt, egészséget, kívánok!Anikó
Sztolyka Zsigmondné