II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD?
2012-04-22
Sármellék - Kétezer versenyző lép színpadra a II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD? versenyen. A döntő Keszthelyen lesz június első szombatján.

A II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD? elődöntői már januárban megkezdődtek. Négyszázhetvennyolc produkciót értékelt a szakmai zsűri, melyből a középdöntőbe jutottak versenyeznek tíz héten át Sármelléken. Kétezer versenyző lép színpadra a döntőbe jutásért.

A 60 év felettiek produkciói elsöprő sikert arattak a nagyszámú közönség előtt. Könnyű műfaj, vers, tánc, ének, kórusok, néptác csoportok és fantasztikus temperamentum. Ahogy ők mondják: a nyugdíjas évekből sem maradhat ki a vérpezsdítő zene és a közösség. Lámpaláz természetesen van - ők nem profik - még ebben a korban is, de azt nem látja a közönség. Színpadra lépve minden más. Minden a felszabadultságról szól.

Nagy a verseny és a tét sem kicsi. Egy tengerparti nyaralás a jutalma az abszolút győztesnek. De a döntőig el kell jutni még, melyet Keszthelyen rendeznek meg 2012 június 2-án.

Keszthelyi Televízió - Hegedüs Éva

Vélemények
Kedves szervezők Őszinte szívvel gratulálunk a jól és precízen megrendezett Ki Mit Tud megszervezéséért, lebonyolításához.További jó egészséget és sikereket kívánok .Vojnicsné Aranka »
Vojnics Györgyné
Kedves Aurélia! Örömmel vettem részt a "Népek tánca Népek zenéje " elő-közép és záró döntőjén.Köszönöm az elismerést,a kiváló szervezést,a ragyogó hangulatot,a sok-sok élményt.További munkátokhoz sok sikert, egyúttal békés Karácsonyt és boldog új évet kívánok! Üdvözlettel: Végh Imre
Végh Imre
Szuperek vagytok.
Volkán Sándorné
Adjon Isten Kedves Aurélia és Péter! Köszönőn,hogy -megtisztelő zsűri tagként- részese lehettem Hetényegyházán megrendezett IV.Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD vetélkedő regionális elődöntőn. Gratulálok a versenyzőknek is a színvonalas előadásokért. Hála a Teremtőnek is,hogy- közös gyökerek révén- Aurélia személyében egy rokont ismerhettem meg. Áldás a további munkátokra! Az Úr 2014 esztendejének Jégbontó havának Julianna napján. Árgyelán Szabin
Árgyelán Szabin
Kedves Aurélia! Kedves müsorvezető Péter!Ezuton szeretnék köszönetet mondani a figyelmes és kedves szervezőmunkáért! Tisztelettel: T. Kiss Endre
T. Kiss Endre