II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD?
2012-04-22
Sármellék - Kétezer versenyző lép színpadra a II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD? versenyen. A döntő Keszthelyen lesz június első szombatján.

A II. Országos Nyugdíjas KI MIT TUD? elődöntői már januárban megkezdődtek. Négyszázhetvennyolc produkciót értékelt a szakmai zsűri, melyből a középdöntőbe jutottak versenyeznek tíz héten át Sármelléken. Kétezer versenyző lép színpadra a döntőbe jutásért.

A 60 év felettiek produkciói elsöprő sikert arattak a nagyszámú közönség előtt. Könnyű műfaj, vers, tánc, ének, kórusok, néptác csoportok és fantasztikus temperamentum. Ahogy ők mondják: a nyugdíjas évekből sem maradhat ki a vérpezsdítő zene és a közösség. Lámpaláz természetesen van - ők nem profik - még ebben a korban is, de azt nem látja a közönség. Színpadra lépve minden más. Minden a felszabadultságról szól.

Nagy a verseny és a tét sem kicsi. Egy tengerparti nyaralás a jutalma az abszolút győztesnek. De a döntőig el kell jutni még, melyet Keszthelyen rendeznek meg 2012 június 2-án.

Keszthelyi Televízió - Hegedüs Éva

Vélemények
Szuperek vagytok.
Volkán Sándorné
Adjon Isten Kedves Aurélia és Péter! Köszönőn,hogy -megtisztelő zsűri tagként- részese lehettem Hetényegyházán megrendezett IV.Országos Nyugdíjas KI-MIT-TUD vetélkedő regionális elődöntőn. Gratulálok a versenyzőknek is a színvonalas előadásokért. Hála a Teremtőnek is,hogy- közös gyökerek révén- Aurélia személyében egy rokont ismerhettem meg. Áldás a további munkátokra! Az Úr 2014 esztendejének Jégbontó havának Julianna napján. Árgyelán Szabin
Árgyelán Szabin
Kedves Aurélia! Kedves müsorvezető Péter!Ezuton szeretnék köszönetet mondani a figyelmes és kedves szervezőmunkáért! Tisztelettel: T. Kiss Endre
T. Kiss Endre
Tisztelt Szervezők! Ez úton is szeretném megköszönni azt a gondoskodást amit minden fellépő irányában egyaránt megtettek. Jó volt látni milyen nagy erőbevetéssel dolgoznak és ez jó példa nekem is. Teljesen egyetértek az értékelésükkel melyet kaptam és az sem zavar hogy a továbbjutási esélyeim végére értünk. Jó tanulság volt. További sok sikert kívánok Önöknek és a versenyzőknek is!
Kovács Marianna
KEDVES SZERVEZŐK Köszönjük a jó hangulatot a színvonalas műsort jól éreztük magunkat 2013 év KI-MIT-TUD májusi versenyén Tisztelettel PINTÉRNÉ SVÁJERNÉ
Aschenbrenner Pálné