2021 HETVENKEDŐ HATVANASOK - Balatonszárszó

2021 HETVENKEDŐ HATVANASOK - Balatonszárszó

Hetvenkedő Hatvanasok
Balatonszárszó - Tihany - Balatonfüred - Igal - Siófok
U-001730

SZÁLLODAI ELHELYEZÉS

Várunk nyugdíjasokat, nyugdíjas csoportokat, egyéni jelentkezőket Balatonszárszóra, exkluzív környezetbe, superior minőségű szállodába. A szállást a Holiday Resorts szálloda biztosítja (8624 Balatonszárszó, József Attila u. 26.)

Elhelyezés 2-3 ágyas szobákban. A szálloda kellemes környezetben várja a kikapcsolódni vágyókat, illetve a wellness részleg használatát is biztosítja.

 

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a jelenleg érvényben lévő 194/2021. Kormányrendelet alapján szálláshely szolgáltatást csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyeletük alá tartozó 18 év alatti személy veheti igénybe. A kormányrendeletet mind nekünk, mind a szálláshelynek be kell tartanunk. Amennyiben ezzel kapcsolatban a Kormány részéről más rendelkezés lép életbe, a weboldalunkon közzétesszük.

Választható időpont:

 

 • 2021. június 27-30.
 • 2021. július 15-18.
 • 2021. augusztus 30-szeptember 2. 
 1. nap
  14:00 órától megérkezés (Balatonszárszóra az utazás egyénileg történik), azokért, akik menetrendszerinti autóbusszal, vagy vonattal érkeznek, kisbuszt küldünk ki, mely behozza őket a szállodába.

  16:00 órától Balatonszárszói városnézés autóbusszal és gyalogosan (József Attila Múzeum), utána szabadprogram

  19:00 órakor Meleg vacsora

  20:00 órakor Ismerkedési est


  2. nap

  7:00-8:00 óráig Svédasztalos reggeli

  08:00 órakor Autóbuszos kirándulásra indulunk a Balaton északi partjára Tihanyba, utunk során idegenvezető segít a helyi nevezetességek részletes megismerésében, megtekintjük a tihanyi apátságot, séta a városban. 

  Innen Balatonfüredre indulunk, ahol fakultatív ebédelési lehetőséget biztosítunk, majd Balatonfüred megismerése idegenvezetővel.

  15:00 órakor Visszaindulás Balatonszárszóra, útközben Balatonakarattyán megállunk a Kisfaludy kilátónál, ahol rendkívüli a látványosság, a Balatonra hosszában tudunk ránézni. Visszaérkezés a szállodába, használhatjuk a szálloda saját medencéjét, de a balatoni strand is vár bennünket.

  19:00 órakor Meleg vacsora.

  20:30 órától Ki-Mit-Tud vetélkedő saját magunk szórakoztatására minden kategóriában (pl. szóló ének, népdalkör, kórus, néptánc, modern tánc, vers-próza, illetve egyéb színpadi produkció)


  3. nap

  7:00-8:00 óráig Svédasztalos reggeli

  8:00-kor Indulás Igalra, a fürdő Balatonszárszótól elérhető távolságban elhelyezkedő gyógy-és termálvizével várja a fürdőzőket, mindenki megtalálja a legkedvezőbb hőfokot és kellemes kikapcsolódást, pihenést biztosít.

  Fakultatív ebédelési lehetőség a fürdő területén.

  16:00 Indulás Siófokra, sétahajózás a Balatonon borkóstolóval összekötve. A hajókirándulást követően Siófok város központjában gyalogos séta, szabadprogram.

  19:00 Meleg vacsora

  20:00 Búcsúest


  4. nap

  7:00-8:00 Svédasztalos reggeli

  A szállás elhagyása 9:00 óráig, a csoportokat igény szerint kiszállítjuk az autóbusz pályaudvarra, illetve vasútállomásra.

  Részvételi díj: 54.850 Ft / fő (4 nap / 3 éjszaka)

  Az ár tartalmazza: 3 éjszaka szállást, svédasztalos reggelit és vacsorát a szállodában, a szálloda wellness részlegének használatát, a balatonszárszói múzeum belépőjegy árát, a Tihanyi Apátságban a belépőjegy árát, az Igali Fürdő belépőjegyének költségét, a sétahajózás és a borkóstoló árát, az ott tartózkodás ideje alatt a belföldi autóbusz költségét, ami az ott tartózkodásra és a kirándulásokra vonatkozik, az idegenvezető költségét, az áfát és az idegenforgalmi adót.

  Jelentkezés folyamatosan a szabad helyek függvényében (a korlátozott férőhelyek miatt a beérkezés sorrendjében).
  Jelentkezni lehet e-mailben: hontravelkft@gmail.com, illetve online weboldalunkon: www.hontravel.hu vagy levélben: Hontravel Kft. 6726 Szeged, Fürj utca 40.

  Érdeklődni lehet:

  +36-20/437-1388
  +36-20/804-8208
  +3620/500-3652

  Szeretettel várunk mindenkit, aki részese szeretne lenni egy tartalmas kirándulásnak.

  Maradj itthon!
Letölthető állományok
Jelentkezés
Hetvenkedő Hatvanasok 2021.
Jelentkező vagy csoport neve:
Jelentkezők száma:
Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó irányítószáma:
Kapcsolattartó címe:
Kapcsolattartó telefonszáma:
E-mail:
Választott helyszín:
Kérjük kattintson a megfelelő helyszínre!
Elfogadom az ÁSZF-ben foglaltakat.
Elolvastam és megértettem az Adatkezelési tájékoztatót. Hozzájárulok, hogy az adataimat az abban leírtak szerint kezeljék
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO