MEGHÍVÓ a X., illetve XI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje rendezvénysorozatra!

MEGHÍVÓ a X., illetve XI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje rendezvénysorozatra!
Kedves Fellépőink, Nyugdíjas csoportok, kedves Ismerőseink!
 
Látjuk már az alagút végén a világosságot, így örömmel jelezzük Felétek, hogy 2021. június 18-20., június 21-23., június 24-26., illetve július 9-11-én Balatonszárszón a Holiday Resorts Hotel adna helyet a X., illetve a XI. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje Döntőjének.
Szeretnénk jelezni, hogy az első három időpont már betelt.
 
A Döntő tehát az alábbi 4 turnusban bonyolódik:
- 2021. június 18-20. (betelt)
- 2021. június 21-23. (betelt)
- 2021. június 24-26. (betelt)
- 2021. július 9-11.
 
 
Szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy a jelenleg érvényben lévő 194/2021. Kormányrendelet alapján szálláshely szolgáltatást csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyeletük alá tartozó 18 év alatti személy veheti igénybe. A kormányrendeletet mind nekünk, mind a szálláshelyeknek be kell tartanunk. Amennyiben ezzel kapcsolatban a Kormány részéről más rendelkezés lép életbe, a weboldalunkon közzétesszük.
    
Nagyon reméljük, hogy akkor már a járvánnyal kapcsolatos problémák, félelmek felejtésre kerülnek és mindenki örömmel jön, hogy egy tartalmas fesztivál részese lehessen. 

Az idei évben nem volt arra mód, hogy elődöntőket és középdöntőket szervezzünk, így egyenes ágon hívunk, várunk Benneteket, hogy jól érezhessük magunkat, ismét találkozhassunk, örülhessünk egymás előadásának, sikerének és ez a rendezvény az újratöltődésről, a szeretetről, a barátságról és a felhőtlen felszabadulásról szól.

Természetesen azok, akik a 2020-as évben részt vettek a X. Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud középdöntőjén, azoknál sem teszünk kivételt, hanem őket is egyenes ágon behívjuk a Döntőbe elért pontszámoktól függetlenül. Szakmai zsűri fogja a produkciókat végig kísérni, de tisztában vagyunk azzal, hogy 1 év kimaradt, a klubok, csoportok nem tudtak próbálni, találkozni, nagyon kevés volt az az idő, amit együtt eltölthettetek. A zsűri is ennek ismeretében bírál, kértünk lehetőséget arra, hogy egyedi díjakat is hirdethessünk, illetve a versengés mellett az összetartozás kapjon központi szerepet. Mutassuk meg, hogy egy járvány nem veszi el az életkedvünket, hanem igenis fontos a találkozás, fontos az új barátságok kialakulása, fontos, hogy érezzük az egymás irányába sugárzó megbecsülést, szeretetet.

Abban a reményben, hogy Ti is hasonlóan gondolkoztok, Ti is vágytok már arra, hogy újra találkozhassunk, küldjük el a meghívónkat. 
 
Az alábbi kategóriákban indítunk nevezési lehetőségeket:
 • vers-prózamondás
 • egyéb színpadi produkció
 • szóló ének
 • népdalkör, kórus
 • egyéb tánc
 • néptánc
 • színjátszás
 • szóló hangszer
 • hangszer együttes

Eredményhirdetésre mind a három alkalommal az utolsó napon kerül sor kb. 10 órakor.

Kérjük figyelmesen olvassátok el az alábbi tájékoztatót a verseny lebonyolításával kapcsolatosan és a mellékelt táblázatban kért adatokat szíveskedjetek visszajuttatni részünkre a legrövidebb időn belül (20 nap), a Hontravel Kft. részére a 6726 Szeged, Fürj u. 40. címre vagy e-mailben a hontravelkft@gmail.com címre.
 

 

 
A Döntő helyszíne: József Attila Művelődési Ház (8624 Balatonszárszó, Szóládi u. 18.)

A szállást a Holiday Resorts Szálloda biztosítja (8624 Balatonszárszó, József Attila u. 26.), elhelyezés 2-3 ágyas szobákban.

Kérjük a csoportvezetőket, hogy a részvételi díjakat gyűjtsék össze. A részvételi díj befizetése a szállodában történik, a Hontravel Kft. munkatársánál.

Részvételi díj: 34.850 Ft / fő, mely összeg tartalmazza a 2 éjszaka szállást, félpanziós ellátást: svédasztalos reggelit és vacsorát, áfát és egyéb szervezési költségeket, korlátlan wellness használatot.
Az összeg a helyszínen fizetendő, SZÉP kártyát elfogadunk.

A rendezvényen a fellépőkön kívül szeretettel várjuk a szurkolókat, családtagokat is! A kedvezményes részvételi díj és az egyéb kedvezmények rájuk is vonatkoznak.
 
A három napos rendezvény programja:
 
Az egyéni kéréseknek a kötött műsoridő miatt nem tudunk eleget tenni, kérjük mindenki megértését. A fellépések sorrendjét a helyszínen ismertetjük.

1. nap
 • Megérkezés, szállás elfoglalása 12.00 órától
 • 12.00-15.00 Ebédelési lehetőség a szállodában, melynek ára 1.400 Ft / adag
  Kérünk mindenkit a magas létszám miatt az ebéd igényeket előre jelezzék, a helyszínen minimális változtatásra van lehetőségünk.
 • 15.00 Gyülekező a szálloda halljában, fakultatív programlehetőségek:
  1.) Siófoki hajókirándulás borkóstolóval egybekötve, 2.000 Ft / fő áron (a részvételi díj tartalmazza a Siófokra történő autóbuszos utazás költségét oda-vissza, a hajókirándulás, illetve a borkóstoló árát) vagy
  2.) Kirándulás Balatonszárszón, József Attila Múzeum meglátogatása, illetve az üdülőközpont bemutatása, ez a program térítésmentes
 • 17.00-20.00 Vacsora a szálloda éttermében
 • 20.00 Ismerkedési est a szálloda halljában és éttermében

2. nap
 • 7.00-10.00 Reggeli a szálloda éttermében
  Döntő a József Attila Művelődési Házban (a kezdés időpontja a fellépők létszámától függően kerül kialakításra), az autóbuszok folyamatosan forognak a szálloda, valamint a fellépés helyszíne között.
 • 12.00-15.00 Ebédelési lehetőség a szállodában, melynek ára 1.400 Ft / adag
  Kérünk mindenkit, hogy a magas létszám miatt az ebéd igényeket előre jelezzék, a helyszínen minimális változtatásra van lehetőségünk.
 • 17.00-20.00 Vacsora a szálloda éttermében
 • Kb. 20.00 Buli, buli, buli a szálloda halljában és éttermében

3. nap
 • 7.00-10.00 Reggeli a szálloda éttermében
 • Kb. 10.00 órakor eredményhirdetés, díjátadás a szálloda halljában
 • 12.00-15.00 Ebédelési lehetőség a szállodában, melynek ára 1.400 Ft / adag
  Kérünk mindenkit, hogy a magas létszám miatt az ebéd igényeket előre jelezzék, a helyszínen minimális változtatásra van lehetőségünk.

A szobákat 10.00 óráig kell elhagyni, kései távozás esetén csomagszobát biztosítunk.

Fontos: a fellépések ideje szóló fellépő esetén maximum 5 perc, csoport esetén maximum 10 perc lehet, a színjátszás, illetve egyéb színpadi produkcióknál a rendelkezésre álló idő maximum 15 perc!

Reméljük, hogy a rendezvényen való részvétel sikeres lesz és mindenki kellemes élményekkel gazdagodva tér haza Balatonszárszóról.

Kérjük, hogy egy rövid ismertetőt hozzatok magatokkal nyomtatott formában, amit a fellépés előtt a műsorvezetőnek oda tudtok adni.
 

 

Kérjük, hogy a mellékletben kért adatokat szíveskedjetek visszajuttatni 20 napon belül levélben a Hontravel Kft. részére 6726 Szeged, Fürj u. 40. címre, vagy e-mailben a hontravelkft@gmail.com címre.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre!

Üdvözlettel:

Vadaszán Aurélia   
Telefon: +3620/437-1388
Hontravel Kft. cégvezető

Gilinger Péter
Hontravel Kft. tulajdonos
Letölthető állományok
© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO