Hontravelről

Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud

2010 októberében a Hontravel Kft. részéről született egy projekt ötlet, melynek eredményeként elindította első rendezvénysorozatát, Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud címmel, amely a tavaszi idényben hívja versenyzésre az ország összes nyugdíjas csoportjának versenyzőjét különböző művészeti ágakban. Az első év sikerein felbuzdulva és a résztvevők pozitív visszajelzései alapján került megrendezésre a második majd a harmadik Ki Mit Tud, mely -  ma már nyugodtan állíthatjuk - országos jelentőségű rendezvénnyé nőtte ki magát. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket ez a kézzel fogható eredmény, hiszen a rendezvényünk lebonyolítása és díjazása támogatók nélkül, teljesen önerőből működik. A nyugdíjas csoportok, csoportvezetők visszajelzései és a mérhetetlen szeretetük adnak erőt az újabb és újabb találkozások megszervezéséhez.
2018-ban nyolcadik alkalommal rendezzük meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tudot Hévízen, bővebb információt a "Hírek" menüpontban olvashatnak.

Népek Tánca - Népek Zenéje

A következő évben ősszel indítottuk útjára a hagyományőrző klubok, csoportok megmérettetésére a Népek Tánca - Népek Zenéje cím alatt futó, szintén országos méretű versenyt, ahol minden korosztály számára, több kategóriában biztosítunk bemutatkozási és versenyzési lehetőséget a magyar és nemzetiségi kulturális értékeket őrző együtteseknek. Ez a kezdeményezésünk egyre szélesebb tömegeket mozgósít, hiszen már a határainkon túl is jelentős tömegek jelentkeznek a versenyre, elődöntőket szerveztünk Szerbiában, Horvátországban. Román, szlovák, német klubok is megmozdultak a felhívásunkra. 2016-ban a VI. Országos Népek Tánca-Népek Zenéje középdöntője Kaposváron bonyolódik, a Döntőnek pedig Keszthely városa ad otthont.
Minden rendezvényünkre szeretettel várjuk a jelentkező egyéni és csoportos versenyzőket!

Nyáron is elindítottunk egy rendezvénysorozatot, ami kimondottan üdülés, üdültetés Magyarországon, célunk eljuttatni a jelentkező csoportokat olyan helyre, ahová szervezetten érdemes programokat szervezni. Az érkezés napjától a távozás napjáig mindenkinek biztosítjuk a szervezett, kiszámítható és tartalmas időtöltést.
Vannak az üdülésekben retro kisz tábor jellegű szervezések, valamint a Balaton és környékének a megismerése, itt az elhelyezés színvonalas szállodában történik.

A vagyoni biztosítékot az Aegon Biztosító nyújtja.

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO