Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tud és Népek Tánca-Népek Zenéje

2010 októberében a Hontravel Kft. részéről született egy projekt ötlet, melynek eredményeként elindította első rendezvénysorozatát,
Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud címmel, amely a tavaszi idényben hívja versenyzésre az ország összes nyugdíjas csoportjának versenyzőjét különböző művészeti ágakban.
Az első év sikerein felbuzdulva és a résztvevők pozitív visszajelzései alapján került megrendezésre a második majd a harmadik Ki Mit Tud, mely -  ma már nyugodtan állíthatjuk - országos jelentőségű rendezvénnyé nőtte ki magát.
Nagy büszkeséggel tölt el bennünket ez a kézzel fogható eredmény, hiszen a rendezvényünk lebonyolítása és díjazása támogatók nélkül, teljesen önerőből működik.
A nyugdíjas csoportok, csoportvezetők visszajelzései és a mérhetetlen szeretetük adnak erőt az újabb és újabb találkozások megszervezéséhez. 2020-ban tizedik alkalommal rendezzük meg az Országos Nyugdíjas Ki-Mit-Tudot.

Útjára indítottuk a hagyományőrző klubok, csoportok megmérettetésére a Népek Tánca - Népek Zenéje cím alatt futó,
szintén országos méretű versenyt, ahol minden korosztály számára,
több kategóriában biztosítunk bemutatkozási és versenyzési lehetőséget
a magyar és nemzetiségi kulturális értékeket őrző együtteseknek.

Ez a kezdeményezésünk egyre szélesebb tömegeket mozgósít, hiszen már a határainkon túl is jelentős tömegek jelentkeznek a versenyre,
elődöntőket szerveztünk Szerbiában, Horvátországban.
Román, szlovák, német klubok is megmozdultak a felhívásunkra.

2019-ben a IX. Országos Népek Tánca-Népek Zenéje középdöntője Kaposvárban bonyolódik, a Döntőnek pedig egy másik város ad otthont 2020. februárjában, ezzel kapcsolatban még folynak a tárgyalások.

Tervezett rendezvények,események

© IntroWeb | 2018 - Weboldal készítés, SEO